Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Atraktivna ponuda

Peugeot ljetna ponuda s 0% kamate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do novih modela odabranih Peugeot automobila uz plaćanje 33% iznosa na početku financiranja, 33% po isteku 12 mjeseci te preostalih 33% nakon 24 mjeseca uz 0% kamatnu stopu.

Novi SUV Peugeot 2008 u ponudi je do kraja kolovoza s vrhunskom ponudom financiranja, a dodatna pogodnost za kupce je i 4 godine jamstva.

Pročitajte i ovo PR Peugeot servisi Zimski pregled Peugeot vozila PR Brand ambasador Donna Vekić: Brand ambasador marke Peugeot u Hrvatskoj

Atraktivna ponuda za financiranje putem financijskog leasinga, u suradnji s Peugeot financiranjem, napravljena je po modelu 33%-33%-33% u trajanju je od 24 mjeseca, uz fiksnu godišnju kamatnu stopu u HRK od 0 %. Kupci za novi SUV Peugeot 2008 plaćaju 33% iznosa na početku financiranja, 33% po isteku 12 mjeseci te preostalih 33% nakon 24 mjeseca uz 0 % kamatnu stopu.

Ista ponuda financiranja se odnosi i ostatak putničke game Peugeot: 208, 308, 3008, 5008, 508 i Partner Tepee. Dodatna pogodnost za kupce ovih modela je međutim poklon polica auto odgovornosti i kasko osiguranja u prvoj godini korištenja, što ovu ponudu čini trenutno najatraktivnijom na tržištu.

Primamljivi uvjeti financiranja odnose se i prilikom kupnje osobnih vozila Peugeot na kredit s Peugeot financiranjem, uz akcijsku fiksnu kamatu od 4,99 % u HRK do 59 mjeseci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene