Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BARCAFFE PERFETTO

Osjetite aromu savršenog espressa u kapsuli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nove Barcaffè kapsule dolaze u tri zamamna okusa: Perfetto Espresso s puno arome savršenog espressa, Perfetto Cappuccino za kremasto zadovoljstvo punog okusa i Perfetto Cafè latte za dašak nostalgije uz nezaobilaznu kombinaciju kave i mlijeka

 Opojno iskustvo uživanja u vrhunskoj kavi nikada nije bilo jednostavnije. Za sve one koji traže najbolje za sebe, nove kapsule Barcaffè Perfetto savršen su odabir.

Zahvaljujući skoro 50 godina dugoj tradiciji, Barcaffè je prepoznao istančane ukuse ljubitelja kave na ovim prostorima te je ponudio mješavinu posebno odabranih sorti arabike i robuste koje se savršeno nadopunjuju. Samo birana zrna potpuno zrele kave omogućuju delikatnu ravnotežu okusa koja se nalazi u Perfetto kapsuli.

Kako bi kava bila u potpunosti zaštićena, kapsule su posebno dizajnirane za maksimalno očuvanje svježine, arome i okusa vrhunske kave. Iznimno je jednostavna za pripremu i omogućava kvalitetnu ekstrakciju na svim Dolce Gusto kompatibilnim aparatima.

Nove Barcaffè kapsule dolaze u tri zamamna okusa: Perfetto Espresso s puno arome savršenog espressa, Perfetto Cappuccino za kremasto zadovoljstvo punog okusa i Perfetto Cafè latte za dašak nostalgije uz nezaobilaznu kombinaciju kave i mlijeka. Novo pakiranje sadrži 10 kapsula, a po pristupačnoj cijeni se može naći u svim većim trgovinama diljem Hrvatske.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene