Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Olimpijka iz Rija ambasadorica Adria Advent Marathona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Start i cilj maratona su u samom centru Crikvenice, a dvostruka kružna ruta maratona pruža se duž jadranske obale te prolazi kroz Crikvenicu, Dramalj i Selce te dijelom kroz Općinu Vinodolski.

Pročitajte i ovo Ilustracija dva slučaja Unajmili apartmane, platili, a kad su došli na ljetovanje nisu mogli vjerovati Slabiji potres kod Crikvenice PODRHTAVANJE TLA Potres magnitude 1.9 kod Crikvenice: "Dugo je trajalo"

Jedini profesionalni međunarodni trkaći maraton i polumaraton u Europi koji se trči neposredno uz morsku obalu, 6. Adria Advent Marathon, ove će se godine održati u nedjelju 27. studenoga u organizaciji hotelske kuće Jadran d.d. i Via Mea travela iz Crikvenice i suorganizaciji Grada Crikvenice.

Start i cilj maratona su u samom centru Crikvenice, a dvostruka kružna ruta maratona pruža se duž jadranske obale te prolazi kroz Crkikvenicu, Dramalj i Selce te dijelom kroz Općinu Vinodolski.

Ova staza dobro je poznata prošlogodišnjoj pobjednici Adria Advent Marathona, olimpijki iz Rija Mariji Vrajić Trošić, koja osim rekorda crikveničke staze drži i hrvatski rekord u ultramatonu na 100 km. Ove godine će među više od 1000 sudionika pokušati istrčati do svoje treće uzastopne maratonske pobjede na Adria Advent Marathonu.

Inače, Adria Advent Marathon organiziran je prema DLV i IAAF standardima, a rezultati maratona priznati su od strane Hrvatskog atletskog saveza.

Sa stručnog aspekta maratonu podršku pruža Meisterchip Gmbh iz Njemačke, tvrtka specijalizirana za mjerenja koja podršku pruža najpoznatijim svjetskim maratonima.

Osim maratonske utrke, trčat će se i polumaraton dužine 21 km, utrka građana na 5 km te UTRKA ŠAPA - humanitarna utrka s kućnim ljubimcima na dužini oko 800 metara. Sredstva uplaćena za startninu utrke s kućnim ljubimcima ići će Udruzi prijatelja životinja Vis Vitalis.

Sudionici Adria Advent Marathona dobivaju poklon, medalju i certifikat o sudjelovanju, a troje najbolje plasiranih trkača u maratonu i polumaratonu očekuju i novčane nagrade.

Također sve sudionike i posjetitelje očekuje bogat program i mnoštvo zanimljivosti, kao sjajan uvod u Advent u Crikvenici.

Informacije i prijave za 6. Adria Advent Marathon dostupne su putem internetske stranice: http://clicktag.hr/adria-advent-maraton/ 

6. Adria Advent Marathon možete pratiti i na društvenim mrežama (#AAM2016)

https://hr-hr.facebook.com/adria.advent.marathon/

https://www.instagram.com/adria.advent.marathon/

Organizator: Jadran d.d. Crikvenica i Via Mea

Suorganizator: Grad Crikvenica

Medijski pokrovitelj: Večernji list

Sponzori i podrška: TZG Crikvenice, Porsche Inter Auto, Kala voda, Cedevita, Katarina Line, Županijska lučka Uprava Crikvenica, Foto Ivančić, Nivea, Brooks, Terme Selce , Montys dog beach, Vau torte, Kandit, Saponia, Plidenta

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene