Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U organizaciji KKI Zagreb

Održan humanitarno-športski događaj 'Osmijeh za osmijeh'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaški klub invalida Zagreb organizirao je humanitarno-športski događaj pod nazivom "Osmijeh za osmijeh" za djecu s poteškoćama u razvoju.

Dana 10. rujna 2016. u organizaciji Košarkaškog kluba invalida Zagreb uz generalno pokroviteljstvo EL4 d.o.o. organiziran je humanitarno-športski događaj pod nazivom „Osmijeh za osmijeh“ za djecu s poteškoćama u razvoju.

Program je počeo u 10:00 s pozdravnim govorom Ivice Vujice, predsjednika KKI Zagreb u kojem se zahvalio svima koji su došli, djecu pozvao na aktivno sudjelovanje u svim prezentiranim sportovima te poziv da se i u budućnosti nastave baviti sportom, te se na kraju zahvalio i sponzorima koji su omogućili cijeli događaj: HBOR, Kraš d.d., Decathlon, Print studio te Lentismed d.o.o..

U okviru programa djeci s poteškoćama u razvoju prezentirani su sljedeći sportovi: košarka u kolicima, tenis, stolni tenis te boćanje. Djeca su bila podijeljena po grupama te su po grupama obilazili svaki sport i aktivno sudjelovali u svakome. Nakon pauze, organizirano je bilo natjecanje po grupama – djeca su se natjecala u tri discipline: bacanje u koš, boćanje te utrka u kolicima. Kraj programa začinjen je dodjelom medalja, zahvalnica te poklon paketića koji su popratile i zagrebačke mažoretkinje. Djeca su kući otišla puni dojmova, sretna i nasmijana i dokazali su da sve mogu bez obzira na fizičko stanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene