Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Od rješavanja Argeta poslovnog izazova do Harvard stipendije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
International Business Heckathon je međunarodni poslovni maraton, natjecanje pojedinaca raspoređenih u grupe u rješavanju poslovnih izazova.

Krajem studenog, točnije 25. i 26. studenog u organizaciji Droge Kolinske/Atlantic Grupe u suradnji s "hackathon" Business Intelligence centrom, gdje se mladi i ambiciozni zaposleni, menadžeri, poduzetnici i poduzetnice natječu u rješavanju poslovnih izazova za Argetu.

Na osnovi predloženih rješenja poslovnih izazova, sudionici će zajedno stvoriti novi proizvod za brand Argeta transformacijom već postojećeg asortimana.

International Business Heckathon je međunarodni poslovni maraton, natjecanje pojedinaca raspoređenih u grupe u rješavanju poslovnih izazova. Širom svijeta, tzv. Hackathoni su prvenstveno poznati kao IT hackathoni, gdje grupa IT profesionalaca u dva dana pokušava riješiti različite izazove, ali i tražiti nova rješenja.

Upravo je na ovaj način na hackathonu nastao "Like" na Facebooku. International Business Hackathon ide korak dalje – natjecatelji će biti privrednici, mladi menadžeri, poduzetnici, iz svih regija Jugoistočne i Zapadne Europe, a rješavati će poslovne izazove ili tzv. „business case“, raspoređeni u međunarodne skupine po 4-5 natjecatelja.

Grupa koja najbolje riješi poslovne izazove i predloži najbolje rješenje, biti će pobjednička grupa i osvojiti će glavnu nagradu: Harvard HBX stipendija, 2000€ u novcu, MBA Enterpreneurship modul i bogat poklon paket Argeta – Droga Kolinske/Atlantic Grupa!

Prijave potencijalnih sudionika moguće su do kraja ovog tjedna putem linka: http://business-hackathon.com/en/argeta-hackathon/

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene