Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Najbolji Late Night Shopping uz popularna glazbena imena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hladniji dani su pred vratima, a najnoviji jesenski trendovi već su popunili police trgovina u Westgate Shopping Cityju. Ako se želite opustiti nakon kupovine, produžite svoj boravak u omiljenom shopping centru uz najavljeni Rujanfest i Međunarodna izložba mačaka zasigurno dodatno zabaviti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Posjetite nas i ne zaboravite iskoristiti odlične pogodnosti još jednog Late Night Shoppinga koji se održava od 16. do 18. rujna jer i ovaj put smo u Westgateu za vas pripremili mnogobrojne ponude, a u trgovine su stigle najnovije jesenske kolekcije.

Nakon shoppinga posjetite Rujanfest, najveću regionalnu glazbenu manifestaciju koja će se održati uz najveći shopping centar u Hrvatskoj i to čak dva vikenda, od 16. do 18. rujna i od 23. do 25. rujna. Očekuju vas brojna poznata glazbena imena, a ulaznice se naplaćuju nakon 19 sati po cijeni od 25 kuna. Na Rujanfestu možete zapjevati i uživati s Joletom, Željkom Joksimovićem, Jelenom Rozgom, Majom Šuput i drugima, a očekuju vas i besplatni koncerti Crvene jabuke, Slavonskih lola i Begina.

Uz to, ovaj mjesec Westgate će ponovo biti domaćin Međunarodne izložbe mačaka u periodu 17. i 18. rujna na kojoj će brojni domaći i strani izlagači pokazati svoje četveronožne ljubimce.

Iskoristite vesele dane u Westgate Shopping Cityju, spojite shopping s dobrom zabavom i uživajte u raznovrsnim programima!

Vidimo se u Westgateu!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene