Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKTIVNA HRVATSKA POZIVA NA TRENING KOJI SE NE PROPUŠTA

Jeste li ikada vježbali u Areni Zagreb?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveća hrvatska sportska Arena po prvi će puta ugostiti trening Aktivne Hrvatske. Brojni građani imat će priliku u subotu, 29. veljače u 10.30 sati trenirati u impozantnoj zagrebačkoj Areni uz trenerski tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba koji će ih dobro razbuditi i pripremiti za proljeće koje nam uskoro dolazi.

 Građani se za trening mogu prijaviti putem web stranice www.aktivnahrvatska.hr .

Pročitajte i ovo PR Aktivna Hrvatska Grad Osijek domaćin je treningu Aktivne Hrvatske PR Aktivna Hrvatska "Bez straha nema hrabrosti"

„Pred nama je osma sezona projekta koju otvaramo novim treningom uz novi tim u Areni Zagreb. Prijaviti se mogu svi. Ne propustite ovu izvrsnu priliku da po prvi puta vježbate u Areni koja je ugostila brojne svjetske sportske i glazbene zvijezde!“ – izjavila je ambasadorica i voditeljica projekta Renata Sopek.

Čak 65% građana nije dovoljno aktivno, no zabrinjavajući je podatak da se redovnom tjelesnom aktivnošću ne bavi čak 92% adolescenata. Porazne su i dalje ovo statistike koje će ove godine biti u fokusu vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta. Ususret treningu u Areni u suradnji sa Zakladom „Hrvatska kuća srca“ i Udrugom StEPP održat će se edukacija o osnovnim postupcima oživljavanja Oživi me. Partner projekta Hrvatska liječnička komora mjerit će indeks tjelesne mase, ali i savjetovati vježbače.

Aktivna Hrvatska održava se osmu sezonu zaredom, a do sada je aktivirala više od 35 tisuća građana. Ove će se godine vježbati i educirati uz Arenu Zagreb u subotu 29. veljače i u Sisku u subotu, 28. ožujka. U Zadru na Pozdravu Suncu vježbat ćemo u sklopu projekta Zadar Outdoor u subotu 9. svibnja, tradicionalni trening u Vodicama s novim timom je na rasporedu 23. svibnja. Dan Aktivne Hrvatske po prvi će se puta održati 12. rujna kada ćemo isti dan vježbati u četiri hrvatska grada – Osijeku, Pazinu, Dubrovniku i Zagrebu.

Partneri projekta su Mivela Mg voda s kojom možete sve, Merkur osiguranje i Decathlon. Trening u Zagrebu održava se u suradnji s Gradom Zagrebom i Gradskim uredom za zdravstvo Grada Zagreba.

Više informacija o projektu i prijavama možete pronaći na www.aktivnahrvatska.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene