Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donacija od 150.000 kuna

INA, Gibonni i Oliver za SOS Dječje selo Hrvatska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ininom donacijom u iznosu od 150 tisuća osigurat će se godišnji rad dvaju defektologa u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci. Donacija od 50 tisuća kuna prikupljena od prodaje albuma „Familija“ Gibonnija i Olivera namijenjena je obnovi krova SOS Društvenog centra 'Hermann Gmeiner'.

Pročitajte i ovo Marko Bočina i Davor Štern - 1 ŠTO SE KRIJE IZA OPTUŽBI? Energetski stručnjak o jadikovkama iz Budimpešte: "Izuzeće od sankcija bi trebalo isteći ovih dana, stoga je najbolje optužiti Hrvate" Plin puni gradsku blagajnu Kontinuirani izvor prihoda Plin puni gradsku blagajnu: "Iduće godine trebali bi uprihoditi oko 1,4 milijuna eura"

INA i Gibonni, kojima se pridružio i Oliver Dragojević, kao veliki prijatelji i partneri SOS Dječjeg sela Hrvatska, uspješno su spojili glazbu, djecu i dobra djela. Predsjednik Uprave Ine g. Zoltán Áldott uručio je donacijski ček od 150 tisuća kuna nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela Hrvatska Višnji Tuškan-Krupić, dok su se Gibonni i Oliver pridružili donacijom od 50 tisuća kuna koja je prikupljena humanitarnom prodajom albuma „Familija“ na Ininim maloprodajnim mjestima.

„Naše partnerstvo s tvrtkom INA iz godine u godinu sve je jače. I ovoga puta naši prijatelji, i jedni od najvećih donatora, odlučili su uljepšati blagdane djeci iz SOS Dječjeg sela Lekenik i pokriti godišnje troškove defektologa te pomoći donacijom za obnovu krova SOS Društvenog centra. Veliko hvala i pjevačkim zvijezdama, ljudima velikog srca, Gibonniju i Oliveru koji su priredili mali koncert za pamćenje i razveselili djecu, SOS mame i sve djelatnike u SOS Dječjem selu Lekenik“, rekla je nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska, gospođa Višnja Tuškan-Krupić.

„Drago mi je da je akcija uspjela, da su se ljudi odazvali. Naravno, lijepo je znati da postoji empatija kod ljudi, ali veseli me i da je rezultat konkretan i da su prikupljena financijska sredstva za konkretan projekt, obnovu krova SOS Društvenog centra 'Hermann Gmeiner'. Hvala svima koji su dali svoj doprinos“, rekao je Gibonni.

„INA od 2009. godine kontinuirano pomaže SOS Dječjem selu Hrvatska te nas raduje što ćemo ovom donacijom djeci osigurati adekvatnu stručnu podršku kroz rad dvaju defektologa. Čast nam je što su nam se ovaj put pridružili naši renomirani pjevači i dobrotvori – Gibonni i Oliver, te nas veseli što su i naši kupci prepoznali vrijednost humanitarne prodaje njihovog albuma. Bez sumnje ćemo u ovakvim inicijativama sudjelovati i ubuduće“, izjavio je g. Zoltán Áldott, predsjednik Uprave Ine.

U znak zahvalnosti djeca SOS Dječjeg sela Lekenik izvela su prigodni program koji su sama pripremila, a Gibonni i Oliver razveselili su ih kratkim koncertom koji će svima ostati u lijepoj uspomeni. Na ovaj način u predblagdansko vrijeme još jednom je obilježeno dugogodišnje partnerstvo između Ine i SOS Dječjeg sela Hrvatska.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene