Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CRNO JAJE

Fantastične ponude za doček Nove Godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crno Jaje opet misli na Vas! U prosincu ostvarite dodatnih 10% popusta na sve novogodišnje pakete za plaćanje pohranjenim Mastercard® ili Maestro® karticama!

 Imamo rješenje za svaki džep i neponovljiv provod! Slušajte sad koje smo sve ponude izdvojili, ovdje morate i želite biti!
Prilika da Vas neponovljivi Dražen Zečić koncertom uvede u Novu se ne propušta. Odsjednite u hotelu Podravina, uživajte u polupansionu i s uključenim pićem dočekajte 2020. , ispraćaj kojeg će se dugo pamtiti!

Pročitajte i ovo PR Oglas Najpovoljniji wellness odmor uz 10% popusta za plaćanje Mastercard® karticama! PR A GDJE ĆETE VI ZA NOVU? Ekskluzivni doček Nove 2019. samo na Crnom Jaju!

Veselja i pjesme neće nedostajati u Termama Sv. Martin gdje The Frajle samo za Vas nastupaju 29.12., a nakon all inclusive novogodišnje večere odmorite u fitnessu i zaokružite svoju priču te vratite energiju.

Ponesite udobne cipele za plesanje! Giuliano, da baš Giuliano, priprema novogodišnji spektakl u hotelu Medena pored Trogira ,ako budete nezasitni ne brinite imaju reprizu sutradan!

Iste te udobne cipele za plesanje će trebati i onima koji se odluče za Vodice gdje u Imperial Park Hotelu 30.12. nastupa grupa Magazin, jedna od najpoznatijih grupa na domaćoj sceni. Polupansion, svečana večera, za dvije osobe i dijete do 6 godina.

Dilema što prije odabrati? Nema na čemu, mi znamo spojiti luksuzni odmor i neviđeno veselje, kao i uvijek po najboljim cijenama! Sretnu Novu Godinu želi Vam Crno Jaje!


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene