Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAMISLI, NACRTAJ I OSVOJI!

Emmezeta nagradni natječaj „Nacrtaj i osvoji“ dječju sobu vrijednu 10.000kn!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pozivamo sve junior kreativce da se igraju s nama!

 Emmezeta organizira nagradni natječaj i dijeli vrijedne nagrade!

Pročitajte i ovo Honor 50 Lite HONOR donosi Podijelite s nama ideju za Valentinovsku čestitku i osvojite novi HONOR 50 Lite PR Humanitarna akcija Je li ovo dokaz da čarolija Božića postoji?

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati djeca predškolskog uzrasta i osnovci, uz odobrenje roditelja ili staratelja. Sve što je potrebno su papir, olovka i dobra ideja. Pošaljite crtež dječje sobe iz snova i opremite je onako kako ste oduvijek zamišljali i željeli. Neki od elemenata obavezno se moraju nači na crtežu: redni stol, radna/uredska stolica, krevet i ormar, a sve ostalo je na vama. Maštajte, crtajte i dobro se zabavite. Najkreativniji crtež biti će nagrađen opremanjem dječje sobe namještajem i dekoracijama u iznosu 10.000 kuna. U vrijednost nagrade uključena je i besplatna konzultacija kao i usluga profesionalnog dizajna interijera u dogovoru s Emma dizajnerima, novom uslugom koja je sada dostupna svim kupcima.

Puno je razloga za sudjelovanje. Uz glavnu nagradu tu su i utješne, ali ne manje vrijedne nagrade: notebook ASUS + Port Chicago ruksak, notebook Chuwi HeroBook Pro, pisač Epson L3150 EcoTank, pametni telefon Huawei Y6P.

Zamisli, nacrtaj i osvoji! Baš je jednostavno. Emmezeta nagrađuje kreativnost, ideju i originalnost. Inspiraciju možete pronaći u Emmezetinom asortimanu dječjih soba. Za nove, svježe i uspješne početke, tu je Emmezeta da ih dodatno uljepša!

Bojice u ruke i probudi umjetnika ili dizajnera interijera u sebi, jer nagradni natječaj „Nacrtaj i osvoji“ traje od 21.8. do 6.9.2020. Crteži se mogu prijaviti putem društvenih mreža Emmezeta Facebook ili Emmezeta Instagram, crtež također možete ubaciti i u kutije u vama najbližoj Emmezeta poslovnici.

Više o nagradnom natječaju i načinu sudjelovanja i slanja crteža pogledajte ovdje.

Sretno!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene