Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAJEDNO U BORBI PROTIV VIRUSA

Emmezeta je promijenila ime! Sada je Domazeta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeste li primijetili naše novo ime? Emmezeta je sada Domazeta

 Jer, postoji li važnija poruka koju danas svi trebaju čuti od toga da svi, ali baš svi ostanemo doma? Teška vremena pozvala su nas na odgovornost i solidarnost i tu niti mi kao trgovački lanac nismo iznimka. Godinama smo vam pomagali u opremanju i uređenju vaših domova a sada želimo poslati univerzalnu poruku promjenom svog imena iz Emmezeta u Domazeta, da svi ostanemo doma i slijedimo upute nadležnih institucija.

U vrijeme kada se cijeli svijet zajedničkim snagama bori protiv virusa Covid-19, odrekli smo se dijela našeg identiteta i precrtali „Emme“ iz svog imena. Dodali smo riječ „Dom“ ili bolje reći dodali su ga naši fanovi na društvenim mrežama i tako postali Domazeta. Bilo je puno smiješnih i zanimljivih prijedloga: Popustzeta, Homezeta, Coronazeta, pa i onih koji asociraju na hranu poput Panzeta ili Pizzazeta. Riječ „Dom“ je premoćno pobijedila, jer sada nam je svima dom jedino sigurno utočište.

Samoizolacija nije nešto što se događa nekom drugom, događa se svima nama. Ostanak doma je važna karika u borbi protiv protiv virusa Covid-19.

Time želimo podržati nadljudske napore kompletnog medicinskog osoblja, vojnika, policajaca, vatrogasaca, svih prehrambenih djelatnika, vozača, poštara, dostavljača, ljekarni i komunalnih službi te svih ostalih koji nastavljaju raditi upravo zbog svih nas. Oni su naši heroji i zato je zadatak svih nas da ostenemo doma, budemo solidarni i odgovorni za cijelo društvo u nadi da će cijeli svijet izaći iz ove krize što je brže moguće.

Domazeta je privremeno zatvorena, dok ponovo ne otvorimo vrata naših centara i web shopa, možemo se družiti virtualno. Pozivamo vas da nas posjetite na Domazeta Facebook stranici ili Instagramu gdje čekamo fotografije vaših kućnih ureda, jer rad od kuće je sada IN!

Te na Domazeta webu gdje smo vam pripremili puno zanimljivih savjeta i inspiracija za uređenje vaših domova.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene