Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Članovi grupe Opća Opasnost družili se s fanovima na Ini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promovirali su nadolazeći koncert koji će se održati 17. rujna na zagrebačkom ŠRC Šalata. INA je ponosni sponzor grupe

Pročitajte i ovo Marko Bočina i Davor Štern - 1 ŠTO SE KRIJE IZA OPTUŽBI? Energetski stručnjak o jadikovkama iz Budimpešte: "Izuzeće od sankcija bi trebalo isteći ovih dana, stoga je najbolje optužiti Hrvate" Plin puni gradsku blagajnu Kontinuirani izvor prihoda Plin puni gradsku blagajnu: "Iduće godine trebali bi uprihoditi oko 1,4 milijuna eura"

Na Ininom maloprodajnom mjestu Jagićeva danas je bilo veselo – članovi grupe Opća Opasnost družili su se s brojnim fanovima i dijelili im CD-ove i ulaznice za koncert na ŠRC Šalata. Koncert će se održati 17. rujna, a INA je ponosni sponzor grupe.

U opuštenoj atmosferi članovi grupe su se fotografirali s fanovima i dijelili im autograme, ali i CD-ove i ulaznice za koncert. „Hvala Ini što su nas ovako lijepo ugostili na moderniziranom maloprodajnom mjestu u Jagićevoj i hvala brojnim fanovima što su došli. Ne sumnjamo da ćemo se u velikom broju odlično družiti na koncertu 17. rujna na ŠRC Šalata. Svi su pozvani, a uz Ininu sponzorsku podršku garantiramo još jedan energičan spektakl“, izjavio je tom prilikom pjevač Opće Opasnosti Pero Galić.

INA kao moderna i dinamična kompanija s veseljem sponzorski podržava rad jedne od najdugovječnijih i najkvalitetnijih hrvatskih rock grupa. Najveći samostalni koncert Opće Opasnosti u Zagrebu održava se u subotu, 17. rujna, s početkom u 20 sati, a ulaznice su dostupne u sustavu Eventima.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene