Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAMSUNG GALAXY NOTE10

Budućnost je sada – najbolje performanse za najveću poslovnu produktivnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova serija najnaprednijih pametnih telefona spaja moderan i elegantan dizajn s dosad najnaprednijim značajkama i performansama koje čine ove uređaje vrhunskim i nezamjenjivim partnerima u poslu.

 Kada su ljetos predstavljeni najnoviji Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji, znali smo da možemo očekivati neočekivano.

Pročitajte i ovo PR Oglas Blagdani nikad nisu bili ljepši - zabilježite svaki trenutak U nagradnom natječaju Kuglolov osvojiti možete čak deset Samsung Galaxy Z Flip5 pametnih telefona Pokrovitelj Samsung Kuglice skupi i nagrade pokupi! U Kuglolovu možete osvojiti Samsung Galaxy Z Flip5, koji će zabilježiti najljepše trenutke ovih blagdana

Danas ured više nije jedino mjesto za obavljanje posla, a u sve većoj ubrzanosti svakodnevnog života svjedoci smo da često posao nosimo kući. Granice između vremena na poslu i slobodnog vremena sve su fleksibilnije, a danas nam je potreban uređaj koji će pouzdano pratiti naš ritam života i brojne aktivnosti. Potreban nam je uređaj koji će u isto vrijeme biti pametni telefon, ali i puno više od toga − uređaj s kojim možemo nesmetano obavljati svoje obaveze bilo kada i bilo gdje.

Uronite u sadržaj na najvećim Note zaslonima dosad

Galaxy Note sada je dostupan u dvije veličine. Galaxy Note10 dolazi uz 6,3-inčni zaslon, dok Galaxy Note10+ ima najveći Note zaslon dosad – 6,8-inčni Cinematic Infinity Display. Osim što imaju HDR10+ certifikat, zasloni ovih uređaja omogućuju dinamičko preslikavanje tonova i emitiraju 40% manje plavog svjetla. Također, dolaze s VDE-certifikatom za živopisne svijetle boje i najboljim omjerom kontrasta te TÜV Rheinland Eye Comfort zaslonom koji smanjuje plavo svjetlo bez ugrožavanja kvalitete slike ili dodavanja filtra. Uz širok raspon boja, ovi zasloni donose svjetlije fotografije i videozapise nego kod ostalih Note uređaja, a zbog 98% ujednačenosti boja i svjetline potvrdio ih je i UL.

Note10 pametni telefoni dolaze uz još napredniji S Pen za neponovljivi doživljaj pregledavanja i kreiranja sadržaja. Uz 5G mrežu omogućena je vrhunska i stalna povezanost za nesmetano preuzimanje sadržaja, još brže povezivanje s prijateljima i obavljanje poslovnih zadataka. Uz neizostavnu opciju bežičnog punjenja, sada je dovoljno uređaj puniti svega 30 minuta, a baterija će trajati cijeli dan ne ometajući vas tako u radnim izazovima.

Najviša razina sigurnosti

Također, svi znamo kako je zamorno slati mail samom sebi kao podsjetnik, a s novim Samsungovim uređajima ovo postaje stvar prošlosti. Uz opciju Samsung DeX putem jednostavne USB veze tako možete upravljati datotekama, koristiti mobilne aplikacije poput miša i tipkovnice dok vam podatke na uređaju čuva sigurnosna platforma Samsung Knox. Najvišoj razini sigurnosti doprinose i brojne kontrole i ažuriranja, što omogućuje da vaši podaci na uređaju uvijek budu sigurni. Slobodno pregledavajte obavijesti i fotografije i šaljite poruke bez upotrebe pametnog telefona jer vam Galaxy Note10 jedim klikom omogućava izravno povezivanje s vašim Windows 10 računalom. Također, usluga Samsung Pass olakšava pristup podacima i slanje e-pošte pa više ne morate pamtiti korisnička imena i lozinke. Inovativna tehnologija biometrijske provjere autentičnosti uključuje prepoznavanje lica i ultrazvučni čitač otiska prsta te štiti pristup podacima.

Bilješke pretvorite u digitalni tekst jednim klikom

S Pen možete iskoristiti i za vođenje bilješki na sastanku koje zatim pretvorite u digitalni tekst i mijenjajte njihovu veličinu, a za kraj promijenite i format dokumenta u primjerice Microsoft Word. Sve možete bez straha pohraniti izravno u uređaj jer je Galaxy Note10 ima nevjerojatnu unutarnju memoriju od čak 512 GB. Uz sve opcije koje se odnose na poboljšanje vaših poslovnih aktivnosti, uz Galaxy Note10 možete i snimati zadivljujuće fotografije i videozapise uz naprednu tehnologiju za obradu slika koji će izgledati kao da su snimljeni s profesionalnom opremom.

Galaxy Note10 i Note10+ uređaji su koje ste dugo čekali, a uz njih sada otkrijte mobilno iskustvo koje je kao računalo, igraća konzola, kamera za filmsku tehnologiju i inteligentna olovka sve u jednom naprednom uređaju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene