Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKTIVNA HRVATSKA

Aktivna Hrvatska i Drago Pezić vježbaju s Osječanima ove subote

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednje dane kolovoza Osječani će ispratiti posebnim treningom vodećeg sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska.

Trening koji će se održati u subotu, 29. kolovoza od 18 sati na Trgu Ante Starčevića prvi će puta voditi Drago Pezić, jedan od najpoznatijih hrvatskih kondicijskih trenera i fitness influencera. Trening se održava u skladu s uputama epidemiologa i nadležnih službi, a broj vježbača je ograničen. Generalni partner projekta je HEP.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku

Drago ne skriva uzbuđenje što će u subotu imati priliku razgibati Osječane: ‘’Veselim se treningu u Osijeku i što ćemo zajednički pokazati cijeloj Hrvatskoj kako ostati aktivni i zdravi. U vrijeme pandemije koronavirusa iznimno je važno jačati svoj imunitet, a to možemo postići i redovitim vježbanjem. Očekujem sjajan trening i vjerujem kako ćemo svim građanima poslati snažnu poruku o važnosti brige za vlastito zdravlje!’’

Drago je student na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, na usmjerenju kondicijske pripreme, a u svojih sedam godina iskustva trenirao je više od stotinu profesionalnih i rekreativnih sportaša. Radio je na kondicijskoj pripremi boksača, rukometaša, skijaša, nogometaša, tenisača i plivača, a posebno ističe postoperativnu kineziterapiju s nogometašem kojem su pukla tri leđna kralješka. Drago će u Osijeku voditi trening Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, a uz njega vježbače će educirati i mladi kineziolozi Iva Lončar, Luka Šuker i Karlo Kligl.

Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića te uz podršku Hrvatskog olimpijskog odbora i Ministarstva turizma i sporta. Tijekom osam godina projekt je aktivirao više od 35 tisuća ljudi, a s treninzima i edukacijama projekt nije prestao ni u vrijeme pandemije koronavirusa. Trening u Osijeku održava se u suradnji s gradom Osijekom.

Vježbači će za trening dobiti majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu Mivela Mg vode s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja dok Decathlon priprema posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu partneri projekta su Hrvatska liječnička komora, Biotrening, Mentalni trening i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te Valamar Riviera hoteli iz Dubrovnika.

Nakon Osijeka, projekt se nastavlja Mentalnim treningom u Zagrebu 5. rujna te treningom Kineziološkog fakulteta u Drnišu 18. rujna. Prijave za treninge kao i besplatne savjete te sve informacije o projektu potražite na www.aktivnahrvatska.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene