Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PARTY TRAMVAJ

AHOJ party s Pervanom i izvornim češkim pivom razveselio putnike tramvaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Pervan je održao stand-up performans u kojem je na sebi svojstven način pričao anegdote o Česima i Češkoj.

Pročitajte i ovo PR Oglas Heineken® slavi 150 godina limitiranom edicijom boca koje je dizajnirao Zoran Đukić PR Oglas Heineken®? Hajneken? Heniken? Nije bitno kako ga zovete dok god se dobro zabavljate

Legendarni stand-up komičar Željko Pervan sinoć je zabavljao putnike zagrebačkog tramvaja linije 13, uređenog posebno za ovu priliku u stilu češkog puba. Atmosferu su dodatno zagrijavali DJ i hostese, a posjetitelji su uživali u izvornom češkom lageru - Krušovice.

Riječ je o prvom od šest AHOJ partyja sa Željkom Pervanom koji će se održavati svaka dva tjedna u posebno uređenoj zagrebačkoj "trinaestici".

Na taj način potrošačima se želi približiti doživljaj pravog češkog puba. AHOJ party tramvaj jučer je krenuo s Kvaternikovog trga u 19 sati, a Pervan je održao stand-up performans u kojem je na sebi svojstven način pričao anegdote o Česima i Češkoj. Party u tramvaju trajao je sve dok "vesela trinaestica" nije stigla do stanice u Frankopanskoj.

Na sreću, tu nije bio kraj zabavi – putnici tramvaja zaputili su se na AHOJ after party u bar Hostela Swanky Mint u Ilici u kojem su se dobro zabavili uz izvorno češko lager pivo Krušovice. Informacije o nadolazećim AHOJ partyjima u "trinaestici" dostupne su na Facebook stranici IZ ČEŠKE BEZ GREŠKE.

Izvorno češko pivo Krušovice, ugodne gorčine i iznimne pitkosti napravljeno je od visoko kvalitetne sorte hmelja koja daje bogatu i prepoznatljivu aromu. Taj češki prepoznatljivi lager idealan je za svaku prigodu, a odnedavno je član bogatog portfelja brendova kompanije HEINEKEN Hrvatska.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene