Obavijesti Video Pretražite Navigacija

50€ za trgovanje dionicama BMW-a, besplatno za sve čitatelje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 11. veljače ove godine do danas, cijena dionica kompanije BMW porasla je čak 15,4% i za to vrijeme BMW ostaje jedan od najboljih proizvođača automobila na svijetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nalaze se u bolnici Teška prometna nesreća kod Splita: Tri mlade osobe (19) BMW-om sletjele s ceste, dvoje zadobilo teške ozljede Ilustracija Svi završili u bolnici Detalji teške nesreće kod Mostara: 78-godišnji vozač BMW-om pokosio tri tinejdžerice



Fortrade, svim čitateljima Dnevnika, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica BMW-a na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Novi modeli na električni pogon

S obzirom da segment električnih vozila i konkurencija postaju sve jači, BMW nastoji ubrzati stvari i na tom polju širenjem svoje ponude vozila. Pored i3, modela koji je planiran za 2018. godinu, novi električni modeli uključuju još i Mini, seriju 3 i X4 SUV.

Zahvaljujući njima, kompanija u prvoj polovici ove godine bilježi rast prodaje električnih vozila za 87%. Prodaja kompaktnog modela X1 SUV porasla je za 62%. Također, Agencija za zaštitu životne sredine SAD-a je, poslije opsežnog ispitivanja, u kolovozu, odobrila distribuciju novog modela (BMW AG) na njihovom tržištu.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Rolls Royce Vision Next 100

Očekivanja su velika i od prodaje vozila Rolls-Royce, koji je u vlasništvu kompanije BMW. Slično kao i za sâm BMW, predstavljen je futuristički koncept vozila - Vision Next 100. Taj bi model trebao biti izrazito velik, kako bi izvana podsjećao na jahtu, a da iznutra bude ispunjen luksuzom koji je teško i zamisliti.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Poslovni rezultati BMW-a

Financijski gledano, kompanija BMW stoji sve bolje. Ranije ove godine, objavljeno je da se trend, po prodaji vozila rekordne 2015. godine, nastavlja i u ovoj. Prodaja raste iz kvartala u kvartal.

U drugom kvartalu je zarada od prodaje, u odnosu na isti kvartal prethodne godine, porasla sa 2,53 na 2,73 milijarde eura, iliti 8%. Za ovu godinu, očekuje se prihod od prodaje od 93,92 milijarde eura što je više za 1,3% u odnosu na prethodnu.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet.

Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći.

Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene