Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LJETNA AVANTURA

5 000 ideja za ljetovanje: Provjeri da li je i tvoj idealni godišnji među njima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što se sve može napraviti na godišnjem odmoru? Koje lokacije posjetiti? Koje aktivnosti isprobati, na kojim partyjima plesati i u kakve avanture se upustiti? Ako ti ideja ne manjka, čitaj dalje!

Kažu da ljudska mašta nema granica. OK, možda ne možemo zamisliti sasvim novu boju, ali sigurno možemo zamisliti savršen godišnji odmor koji ćemo pamtiti do kraja života. Što čini idealan godišnji odmor? Koja lokacija, koje aktivnosti, koja ekipa?

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i ministri Izbori su sve bliže Plenković otvorio tvornicu tjestenine, poveo i ministre: ''Svatko tko želi raditi, može naći posao'' PR Oglas Podravkin novi vizualni identitet za još jači iskorak na globalnom tržištu

Krenimo s prijedlozima:

1) Penjanje po Velebitu
2) Šetnja dubrovačkim zidinama
3) Posjet Lisabonu
4) Vožnja automobilom do Beča
5) Šetnja motovunskim šumama
6) Jednodnevni izlet Slovenijom
7) Zip-line iznad pazinske jame
8) Posjet Modroj špilji na Biševu
9) Seoska kuća u Baranji
10) Obilazak gornjogradskih dvorišta u Zagrebu

Ok, imamo prvih 10 ideja. Nedostaje nam još samo njih 4990. Imate li vi koju ideju? Odlično! Podravka vas poziva da ih podijelite i produžite si godišnji odmor, upustite se u novu avanturu, posjetite grad u kojem još niste bili ili napravite nešto sasvim treće, što god vam je po volji.

Sa svojim partnerima, Podravka je pripremila vaučer od 5000 kuna koji možete iskoristiti za produženi godišnji odmor. Sve što vi trebate napraviti je sačuvati račun koji sadrži kombinaciju Podravka pašteta i trajnih kobasica u vrijednosti minimalno 25 kuna. Na web stranici #DajMiGriz upišite podatke i pošaljite fotku računa, ali i napišite kako biste iskoristili 5000 kuna!

Prvih 10 ideja smo vam dali, na vama je da pustite mašti na volju i zamislite se na plaži s nogama u pijesku, na usponu kroz zelenu šumu ili kako se gubite ulicama grada o kojem oduvijek maštate. Ispričajte nam kakvu avanturu priželjkujete, a Podravka će najoriginalniju ideju nagraditi vaučerom od 5000 kuna. Bit će tu i 10 bogatih, utješnih nagrada za ostale.

Ne zaboravite, novu boju ne možemo zamisliti, ali ideja za godišnji sigurno imate na tisuće. Podijelite ih i osvojite ono o čemu maštate!
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene