Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više sunca

Nema sredine: Nakon hladnih dana već danas skok temperature. U idućim danima mogle bi biti i iznadprosječne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas prestaje prohladno i oblačno vrijeme koje je s nama bilo proteklih par dana, a najveća promjena je velik porast temperature koja je danas viša za 10 do 12 stupnjeva. Do vikenda bit će i 25 stupnjeva. S druge strane, na Jadranu bilo toplije pa će taj skok biti manji.

Poslijepodne će vrijeme u središnjoj Hrvatskoj biti promjenjivo i nestabilno, a pljuskova će biti na cijelom području. Puhat će umjeren vjetar, u višem gorju i jak jugozapadnjak, a temperatura će se podići na oko 20 stupnjeva.

Pljuskova će poslijepodne biti i u Slavoniji i Baranji, i to više nego u središnjem dijelu. Puhat će slab južni vjetar i bit će osjetno toplije uz temperature između 20 i 22 stupnja.

Na sjevernom Jadranu, osobito oko Rijeke i u Istri, i gorskom dijelu zemlje poslijepodne će većinom oblačno i povremeno kišovito. Ipak, tijekom narednih će dana biti i ondje biti sunčanije.

U Dalmaciji će biti sunčano uz promjenjivu naoblaku, a pljuskova će uglavnom biti u zaleđu. Na obali će puhati umjereno jugo, a u unutrašnjosti jugozapadnjak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Putovanje tijekom pandemije Poznato do kada će se koristiti COVID putovnice, moći će ih primjenjivati i zrakoplovne tvrtke

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OPSKRBIT ĆE 50 TISUĆA DOMOVA Top investicija u zadarskom zaleđu, u rad je puštena vjetroelektrana vrijedna pola milijarde kuna: "Imamo, hvala Bogu, i bure i juga"

Sljedećih dana će u kopnenim krajevima svakako biti manje kiše, a bit će i osjetno toplije, čak i iznad prosjeka za početak svibnja. Ipak, krajem dana u subotu postoji mogućnost pljuskova.

Na Jadranu će također biti sunčanije i malo toplije. Ondje će pljuskova biti uglavnom na sjevernom dijelu i to u subotu navečer.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene