Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VREMENSKA PROGNOZA

Meteorologinja otkriva kakvo nas vrijeme očekuje: Sivilo i magla obilježit će veći dio Hrvatske, u suncu će uživati samo jedna regija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zimski ugođaj pojačalo je malo novog snijega koji je kratko padao u ponedjeljak ujutro. Ipak, u većini kopnenih krajeva vrijeme će i dalje biti sivo i maglovito. Vremenska prognoza pokazuje da će na Jadranu u utorak, pa i veći dio tjedna, biti sunčano, ali dosta vjetrovito. Bura će lokalno još biti jaka, a oslabjet će sredinom tjedna. Više doznajte u prognozi meteorologinje Ane Bago Tomac.

U utorak ujutro vrijeme će u kopnenim krajevima biti tmurno i oblačno, ponegdje i uz slabu kišu. Na istoku, osobito u Posavini, bit će i jutarnje magle, a temperatura će u tom dijelu i u gorju biti nekoliko stupnjeva ispod nule. Istovremeno, vremenska prognoza pokazuje da će se temperatura u ostatku unutrašnjosti kretati oko nule. Na Jadranu će ujutro biti sunčanije, ali će još lokalno biti jakih udara bure ili jakog sjeverca koji će poslijepodne malo oslabjeti.

U središnjoj Hrvatskoj malo toga će se mijenjati u drugom dijelu dana. Vrijeme će biti oblačno i tmurno, ali uglavnom suho. Temperatura će iznositi između četiri i šest.

Malo sunčanije bit će na istoku Hrvatske, gdje će se naoblaka i magla poslijepodne ipak raskinuti. Uz slab vjetar, temperatura će iznositi do šest stupnjeva, a u zapadnoj Slavoniji vrijeme će i poslijepodne biti oblačno.

Na sjevernom Jadranu utorak će biti pretežno sunčan, a poslijepodne su sunčana razdoblja moguća i u gorskom dijelu. Temperatura će na sjeveru Jadrana iznositi od 11-13, a u gorju od tri do šest stupnjeva.

U Dalmaciji će puhati uglavnom umjerena bura, no u područjima podno planina imat će i dalje jake udare. Duž cijelog Jadrana će sunčano, a temperatura će se kretati između devet i 14 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spor zbog Ukrajine Jeziva Putinova prijetnja: Rusija će u Europi rasporediti nuklearne rakete!

Pročitajte i ovo Migranti - 3 ZLOUPORAVA DUŽNOSTI Bivša ministrica osuđena na kaznu zatvora zbog razdvajanja migranata: Mogla bi ostati i bez zastupničkog imuniteta

U srijedu će u kopnenim krajevima i dalje biti oblačno i tmurno, povremeno uz vrlo slabe oborine na granici kiše i snijega. U četvrtak i petak bismo mogli vidjeti i malo sunca. Jutarnja temperatura iznosit će oko nule, a dnevna će se penjati do šest stupnjeva.

Na Jadranu će i tijekom idućih dana biti sunčano, ali u srijedu još vjetrovito. Bura će nakratko oslabjeti u četvrtak, a od petka će opet ojačati. Jutarnja temperatura iznosit će oko sedam stupnjeva, a dnevne od 13-14.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene