Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Letio iz Dubaija

Zrakoplov s više od 190 putnika skliznuo s piste u Indiji i prepolovio se: Najmanje 16 mrtvih i 123 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov koji je letio iz Dubaija skliznuo je s piste u indijskoj Kerali.

Zrakoplov s više od 190 putnika iz Dubaija skliznuo je s piste zračne luke Kozhikode u indijskoj Kerali. Prve fotografije s društvenih mreža pokazuju kako se avion prepolovio. Najmanje 16 osoba je poginulo, a 123 je ozlijeđeno. 

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Ilustracija Šok u avionu Pilot prigušio svjetla i počeo gledati sadržaj koji je šokirao putnika: Otišao je na WC i nakon toga zaspao

Vijest je potvrdio i bivši ministar turizma Alphons Kannanthanam. Na Twitteru je napisao: "Druga tragedija dana u Kerali: Air India Express skliznuo je s piste na Kozhikodeu. Prednji dio aviona odvojio se, piloti su poginuli, a brojni putnici su ozlijeđeni. Svi su evakuirani. Srećom, nije došlo do požara".

Uprava civilnog zrakoplovstva priopćila je da je "Air India Express AXB1344, B737 sa 191 putnikom i članom posade za vrijeme obilne kiše nakon slijetanja na pistu 10 pao i prepolovio se".

Generalni direktor policije Kerale Loknath Behra kazao je: "Prioritet je evakuacija, sigurnost i postupanje s putnicima na avionu".

Avion Air India Expressa bio je dio inicijative za povratak iseljenika iz stranih zemalja. Lokalne vlasti potvrdile su da se avion nije zapalio prilikom nesreće.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene