Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u BiH

Vozilom udario u cijev plinovoda na benzinskoj pumpi: "Plin je šištao 40 minuta, stvorila se dimna zavjesa, onda se čula eksplozija"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na benzinskoj pumpi kod Zvornika došlo je do eksplozije u kojoj je jedna osoba poginula, a više ih je ozlijeđeno.

Na benzinskoj pumpi "Nešković" u mjestu Donji Šepak, kod Zvornika, došlo je do eksplozije. Prema neslužbenim informacijama, u eksploziji je jedna osoba poginula, a brojni su ozlijeđeni. Radi se o benzinskoj pumpi kod graničnog prijelaza između BiH i Srbije.

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Kurir piše kako je poginuo muškarac (49) iz Loznice. Prije nekoliko dana vratio se iz Slovačke kako bi tu proveo blagdane. Na benzinsku je, ispričao je njegov ujak na za Kurir, krenuo kad je vidio da se nešto dimi i da ljudi bježe od tamo. Misli da je možda krenuo pomoći. 

Policijskoj stanici Kozluk oko 10:40 dojavljena je informacija o eksploziji. Neslužbeno se doznaje da je do eksplozije došlo nakon što je automobil udario u aparat za istakanje ukapljenog plina, pišu Nezavisne novine. Jačina eksplozije bila je takva da je uništila veći dio zgrade i postrojenja. Oštećeno je i desetak automobila koji su bili u blizini eksplozije.

Avaz piše da je svjedok eksplozije vidio kad je automobil udario u cijev plinovoda. "Plin je počeo šištati, stvorila se dimna zavjesa. Radnici su počeli bježati. To je sve trajalo 40 minuta. Naišao je drugi automobil, vozač je turirao i ubrzo se začula jedna, a potom i druga eksplozija", kazao je. Mediji su izvijestili kako je u eksploziji ozlijeđeno najmanje sedam osoba od kojih su neke u teškom stanju.

U bolnice u Zvorniku u BiH i Loznici u Srbiji neprestano pristižu voni ozlijeđeni pa bi njihov broj mogao biti znatno veći. Na teren su izašle hitne službe. Klix piše da ima više ozlijeđenih. Promet je magistralnim putem Zvornik - Bijeljina u prekidu. Vatrogasci su uspjeli lokalizirati požar, a policija je započela očevid kako bi utvrdila uzroke nesreće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene