Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podrška

FOTO "Fudo je Zenica": Uhitili im gradonačelnika zbog sumnje u zlouporabu položaja, a oni zbog njega prosvjedovali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred zgrade gradske uprave Zenice u petak se okupio veliki broj građana kako bi pružili podršku uhićenom gradonačelniku Fuadu Kasumoviću.

"Fudo, Zenica je uz tebe" i "Fudo je Zenica", neki su od transparenata na prosvjedu koji je počeo intoniranje himne BiH.

Pročitajte i ovo Mirni prosvjed Spasimo Kozjak u Kaštelima - 3 Incijativa "Spasimo Kozjak" Ne žele novi ulaz u grad, na prosvjed pozvali i gradonačelnika: "Razaraju nas i guše" Prosvjednici u Izraelu Četvrti dan zaredom Prosvjednici s bakljama pred zgradom parlamenta: Traže nove izbore i optužuju izraelsko vodstvo

"Treba reći što nas boli, što će izaći kao istina na kraju ovog procesa. Nema većeg neprijateljia koji želi naškoditi 120.000 stanovnika", rekao je na skupu Mirza Husetić.

Kako piše Avaz.ba gradonačelnik je uhićen u akciji "Zenicatrans" Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) po nalogu Tužilaštva ZDK. Osim njega uhićena je još pet odoba. 

Kasumović se u srijedu satima skrivao od pripadnika SIPA-e kojima je obećavao "skoru predaju". Osumnjičen je za zloupotrebu položaja, pisalo je Oslobođenje.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene