Obavijesti Video Pretražite Navigacija
traga se za 99 ljudi

Obitelj paragvajske prve dame nestala u urušavanju nebodera u Miamiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar vanjskih poslova Paragvaja kazao je kako nisu uspjeli stupiti u kontakt s sestrom supruge predsjednika Paragvaja Marija Abdo Beniteza.

Sestra prve dame Paragvaja, Silvane Lopez Moreire, s mužem i troje djece boravila u neboderu koji se urušio u dva ujutro u Surfsideu u američkoj saveznoj državi Floridi. S njima je bila i kućna pomoćnica, a paragvajsko ministarstvo vanjskih poslova javilo je da se ne zna gdje je šestero Paragvajaca. Ministar je dodao kako konzulat i dužnosnici kontaktiraju sve bolnice u Miamiju, prenosi NBC.

Policija je u četvrtak navečer dodala kako je broj nestalih s 51 narastao na 99 osoba, piše BBC. Još nije poznato koliko se ljudi nalazilo u 12-katnici tijekom urušavanja.

 

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 12 katova VIDEO Drama u Miamiju: Urušio se dio nebodera, poginula najmanje jedna osoba. U tijeku velika akcija spašavanja, među izvučenima i dječak

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna tragedija u Miamiju Objavljena dramatična snimka urušavanja nebodera: Još se ne zna gdje je 51 stanar

Iz zgrade u Surfsideu, sjeverno od Miami Beacha, spašeno je 35 ljudi, uključujući dvoje izvučenih iz ruševina. Sagrađena 1981., zgrada Champlain Towers South imala je više od 130 stanova, od kojih je oko 80 imalo stanare.

Na krovu su se izvodili neki građevinski radovi, ali ne zna se je li bilo teške opreme.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene