Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Australiji

Učenici (8) poginuli u stravičnoj nesreći, objavljene posljednje riječi jednog od dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stravičnoj nesreći u Australiji život su izgubila dva osmogodišnja dječaka.

Dvojica osmogodišnjaka poginula su, a još je troje djece ozlijeđeno nakon što se u učionicu jedne škole u Sydneyju zabio automobil.

Pročitajte i ovo Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Automobil je probio drveni zid škole u zapadnom dijelu grada, a u učionici su u trenutku nesreće bili učiteljica i 24-ero djece.

U bolnicu je odvezeno petero djece, uključujući dvojicu preminulih dječaka. Tri su djevojčice hospitalizirane, a još 16-ero djece pregledano je na mjestu nesreće zbog manjih ozljeda.

Vozilom je upravljala 52-godišnja žena koja nije povrijeđena, ali je odvedena u bolnicu na testiranje krvi i urina.

"Želim svoju mamu"

Muškarac koji je pomogao podignuti automobil s jednog od stradalih dječaka opisao je tužne trenutke kojima je svjedočio. Radi se, naime, o muškarcu koji živi u blizinu škole, u koju je dotrčao kad je čuo glasan udarac.

S još trojicom muškaraca pomicao je automobil s djeteta koje je bilo u nesvijesti, a u isto vrijeme čuo je drugog ozlijeđenog dječaka koji je ležao u blizini.

"Govorio je 'Želim svoju mamu'", ponovio je muškarac posljednje riječi dječaka koji je preminuo od posljedica stravične nesreće.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene