Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za njima

Najmanje jedna osoba ubijena u Seattleu: Dvojica muškaraca se posvađala pa počela pucati, ozlijeđeno i dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje jedna osoba ubijena je, a sedmero je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u četvrtak u trgovačkoj četvrti u Seattleu, izvijestila je policija koja traga za dvojicom osumnjičenih počinitelja.

Više je ljudi ranjeno, a najmanje jedna smrtno je  stradala u pucnjavi u trgovačkoj četvrti u američkom gradu Seattleu. Policija nije dala više detalja o tom slučaju, a traga se za dvojicom osumnjičenika. Lokalna televizija KOMO-TV objavila je da je u pucnjavi ubijena jedna žena i da je među ozlijeđenima devetogodišnji dječak.

Pročitajte i ovo Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata Pucnjava u Bijeljini Nema informacija o ozlijeđenima VIDEO Pucnjava u susjedstvu: U dvorište političara bačena eksplozivna naprava

Pozivajući se na svjedoke, ta je postaja navela da su dvojica muškaraca nakon svađe zapucala jedan na drugoga. Time su izazvali paniku među prolaznicima, koji su pokušavali pronaći sklonište. Policija je navela na Twitteru da istražuje okolnosti pucnjave nakon koje su osumnjičeni pobjegli.

Glasnogovornik vatrogasaca rekao je da je žena u dobi između 40 i 50 godina pronađena mrtva. Sedam žrtava dovedeno je u bolnicu, rekla je glasnogovornica medicinskog centra Harborview, ne otkrivajući o kakvim je ozljedama riječ.

Riječ je o drugoj pucnjavi u toj poslovnoj četvrti u vremenskom razmaku kraćem od tri sata, navodi televizijska postaja KOMO-TV. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene