Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Somalskog podrijetla

U Londonu ubijena Amerikanka, osumnjičen norveški državljanin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac osumnjičen za napad u Londonu je uhićen.

U napadu nožem kojeg je u četvrtak u Londonu izveo duševno poremećen napadač, norveški državljanin somalskog podrijetla, poginula je američka državljanka, objavila je policija, dodajući kako ne postoje dokazi o povezanosti tog zločina s terorizmom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena"

"Ubijena osoba je američkog, a ozlijeđeni su australskog, američkog, izraelskog i britanskog državljanstva", rekao je policijski službenik Mark Rowley novinarima ispred sjedišta policije u središnjem Londonu.

Rowley je dodao kako je uhićen norveški državljanin somalskog podrijetla, no kako nisu pronašli dokaze o radikalizaciji koji bi upućivali na povezanost s terorizmom.

"Sve što smo dosad poduzeli ukazuje da je ovaj tragičan incident uzrokovao duševni poremećaj", rekao je Rowley, te dodao kako vjeruju "da je to bio spontan napad, te da su žrtve odabrane slučajno". . (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene