Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zasad nitko nije uhićen

Sve žrtve napada u Haagu su maloljetnici, policija još traga za napadačem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri osobe ranjene nožem u napadu u trgovačkoj ulici u Hagu maloljetnici su, a za napadačem se još traga, objavila je nizozemska policija, dok je nacionalna televizija NOS izvijestila je da zasad ništa ne upućuje na to da je riječ o terorističkom napadu.

Policija je pokrenula potragu za osumnjičenim nakon napada koji se dogodio u prometnoj ulici u blizini gradskoga središta. Područje je ograđeno, a na mjestu napada su deseci policajaca i hitna pomoć.

Pročitajte i ovo Policija Srbija vršnjačko nasilje VIDEO Napad nožem u školi u Srbiji: Učenik nasrnuo na kolegu, prevezen je u bolnicu Ilustracija Ubrzo je uhićen Objavljeni detalji drame u Imotskom: Mladić ubo oca, ozlijedio sestru i napao susjeda, koji je još uvijek u životnoj opasnosti

Sve su žrtve maloljetnici i pružena im je pomoć u bolnici, nakon čega su otpušteni kući, priopćila je policija. "U ovom trenutku tragamo za napadačem i zasad još nitko nije uhićen", rekla je glasnogovornica Marije Kuiper novinarima.

Nacionalna televizija NOS izvijestila je, pozivajući se na nekoliko izvora, da "trenutačno ništa ne upućuje na terorizam". Kuiper je rekla da policija još nema opis napadača, napomenuvši da je prvo policijsko priopćenje, u kojemu je navedeno da je riječ o muškarcu četrdesetih godina sjevernoafričkoga podrijetla, bilo pogrešno.

"Zasad su sve mogućnosti otvorene", rekla je glasnogovornica. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene