Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSTAJA KENSINGTON

Novi prijavak na policiju: Todorić se od medija skriva iza prolaznika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Todorić snimljen je u petak navečer kako dolazi na redovno javljanje u policijsku postaju Kensington, no prilazeći policijskog postaji u Londonu, skrivao se iza prolaznika od medija.

U posljednjih nekoliko dana, od svog istupa pred medijima u Londonu, Ivica Todorić izbjegava svaki kontakt s reporterima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu" Slika nije dostupna VJEŠTAČENJE PODUPIRE TEZE OPTUŽBE Veliki izvještaj vještaka: Kako su članovi obitelji Todorić potrošili milijune s računa tvrtke i tko je bio najrastrošniji

Dolazeći na redovno javljanje u policijsku postaju Kensington, Todorić se od medija skrivao iza prolaznika.

Podsjetimo, Todorić se na sudu u Londonu protivio izručenju navodeći da u Hrvatskoj neće imati pravo na pravično suđenje.

Mnogo je špekulacija da će Todorić u Britaniji tražiti politički azil, no zasad je sigurno da će se pozivati na politički progon.

Bilo kako bilo, pred Ivicom Todorićem je proces u kojem tek treba dokazati svoju nevinost. Londonski sud morat će uvjeriti da će mu u Hrvatskoj biti onemogućeno pravo na pravično suđenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene