Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ori se pjesma

FOTO Pogledajte kako se slavi u Mostaru: Blokirano središte, nebo nad gradom prekriveno desecima vatrometa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navijači naoružani zastavama i trubama zapriječili su središnju prometnicu. Iz obližnjih kafića čuju se hrvatske navijačke pjesme.

Tisuće navijača hrvatske nogometne reprezentacije blokiralo je središte Mostara kako bi proslavili sjajnu pobjedu Vatrenih protiv Brazila u četvrt završnici Svjetskog prvenstva u Katru.

Nedugo nakon šokantne završnice s penalima navijači naoružani zastavama i trubama zapriječili su središnju prometnicu. Iz obližnjih kafića čuju se hrvatske navijačke pjesme.

Nebo nad Mostarom zaparalo je više desetaka vatrometa. Vozila okićena zastavama kruže cijelim gradom. Slično je veselo i u drugim središtima u Hercegovini - Čitluku, Čapljini, Širokom Brijegu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VATRENA GROZNICA Nogometna euforija prelila se na ulice: Navijači u Zagrebu zbog slavlja zaustavili promet

Pročitajte i ovo Život stao za vrijeme utakmice: Ilustracija - 1 BRAVOOOO!!! VIDEO I FOTO Potpuna euforija diljem Hrvatske: "Ovo nije kiša, ovo su suze Brazila!"

Čestitku Vatrenima uputio je i predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović koji je naveo kako je pobijedilo hrvatsko zajedništvo.

"Hrvatska prolazi u polufinale. Spektakularna večer za hrvatski nogomet. Vatreni su svijetu opet pokazali nepokolebljivu snagu hrvatskoga zajedništva. Iskrene čestitke", napisao je Čović na svom Twitter profilu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene