Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Brutalno ubojstvo u Srbiji: Cure detalji istrage o spaljenim tijelima obitelji Đokić, policija traga za predmetom u kojemu su bile stotine tisuća eura

Srbija je još uvijek u šoku od stravičnog ubojstva obitelji Đokić za kojom se tragalo nekoliko dana. Tijela su pronađena u subotu, a policija istražuje motiv i radi na otkrivanju počinitelja.

Tijela supružnika Gorana (57) i Gordane (56) i njihove kćeri Lidije (25) Đokić pronađena su nedaleko od zapaljenog automobila Pasat kod sela Tešice, u okolici Aleksica. Nakon šest dana potrage za obitelji, slučaj je i dalje pun misterija.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice Potraga za nestalom Dankom Ilić u Boru - 3 Procurili detalji Ovako su otkriveni ubojice malene Danke: Tijekom potrage policija ih je ispitala pa pustila

Zapaljeni Pasat pronađen je u šumi, skriven tako da ga nisu uočili iz helikoptera. Tijela obitelji Đokić pronađena su nedugo nakon toga, prekrivena granjem.

Njihova tijela pronađena su nedaleko od spaljenog automobila u kojem su posljednji put viđeni u prošlu nedjelju, kad ih je snimila nadzorna kamera. Đokićima se nedugo nakon toga, iza ponoći gubi svaki trag.

Goran Đokić je vlasnik mjenjačnice, a prema riječima njegovih rođaka, već je i ranije imao problema s raznim "mutnim tipovima" te je bio meta napada.

Nestali mobiteli i rezervni kotač

Mobiteli svo troje Đokića bili su posljednji put aktivni 26. rujna. Goranu i njegovoj kćeri Lidiji, mobiteli su isključeni u tri sata ujutro, a policija ih do sada nije pronašla iako se za njima intenzivno traga.

Na terenu su i brojne forenzičke ekipe koje "češljaju" teren kako bi pronašli dokaze i time rasvijetlili teško trostruko ubojstvo koje je šokirali cijelu Srbiju.

Osim mobitela, u zapaljenom automobilu nedostaje i rezervni kotač, piše Nova.rs. Stanovnici Aleksinca ističu kako je u kotaču Đokić najvjerojatnije držao novac jer je imao običaj nositi i stotine tisuće eura sa sobom.

Posuđivao novac uz kamatu

Osim toga, portal piše da je posuđivao novac uz kamatu, no da nije bio upleten u kriminalne aktivnosti.

Trenutno je poznato da je nepoznatom muškarcu posudio iznos od 15.000 eura, no nema dokaza o tome da je ta posudba povezana uz nestanak i ubojstvo obitelji.

Jednom mu je bila postavljena zasjeda ispred obiteljske kuće i fizički su ga napali, a u drugoj prilici se našao na nišanu pištolja u ruci drugog napadača.

Poligrafsko ispitivanje rodbine, prijatelja i poznanika

Neslužbeno se doznaje da će policija poligrafski ispitati rodbinu, prijatelje i poznanike obitelji Đokić kako bi provjerili istinitost informacija koje su davali tijekom tjedna u kojem je trajala potraga za nestalima.

Blic piše da je čudno kako nitko od njih nije rekao ništa što bi moglo ukazati na bilo koju osobu koja bi imala motiv za nauditi obitelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene