Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brza reakcija policije

Strava u Londonu: Automobilom pogazio prolaznike ispred muzeja, 11 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
11 osoba je ozlijeđeno je u subotu nakon što se automobil zaletio u pješake u blizini Prirodoslovnog muzeja u Londonu.

Jedan muškarac vozilom se zaletio u prolaznike u blizini poznatog muzeja u Londonu oko 14:20 sati po lokalnom vremenu. Bolničari na licu mjesta pomažu ozlijeđenima, javlja Mirror.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

Policija je potvrdila da su mnogi ozlijeđeni, a nešto kasnije objavljeno je da ozlijeđenih ima 11.

Policija je incident u četvrti South Kensington opisala kao sudar i istražuje se motiv i okolnosti događaja, prenosi britanska agencija Reuters.

BBC je prenio ocjene policije da se radi o manjim ozljedama. Obližnji muzeji i postaje podzemne željeznice su evakuirani, a zatvorene su i okolne prometnice.

Britanski mediji izvještavaju kako je crna Toyota Prius, kojom je izveden napad na pješake, licencirani taksi. Napadača su na licu mjesta zaskočili zaštitari i zadržali ga do dolaska policije.

U policijskom izvješću koje je objavljeno predvečer stoji kako se vjeruje da je automobil naletio na nogostup te pritom naletio na brojne pješake."Incident istražujemo kao prometnu nesreću, a ne teroristički čin", kaže se u priopćenju.

U nesreći je ozlijeđeno 11 osoba. Većinom je riječ o ozljedama glave i udova, a devet je osoba prevezeno u bolnicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene