Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije slijetanja

Tragedija u Ukrajini: Na sjeveroistoku zemlje srušio se vojni zrakoplov. Poginulo više od 20 ljudi, dvoje teško ozlijeđeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjeveroistoku Ukrajine srušio se vojni zrakoplov. Poginulo je 22 ljudi.

Poginulo je najmanje 22 ljudi, javlja RT.  Ukrajinski vojni transportni zrakoplov srušio se u regiji Harkov. Barem dvije osobe su ozlijeđene i u teškom stanju odvezene u bolnicu, dok se nastavlja potraga za preživjelima. Nesreća se dogodila u petak navečer u gradu Čuhuivu u regiji Harkiv dva kilometra od vojnog aerodroma, rekle su vlasti.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih

Guverner Harkiva Aleksej Kučera objavio je poruku na Telegramu o nesreći, rekavši da ima preživjelih. Ukrajinska policija također je potvrdila nesreću na Facebooku.

Avion se srušio u trenutku kada je trebao sletjeti na pistu nedaleko grada Chugueva u regiji Harkov. Na snimkama s mjesta događaja vidi se letjelica u plamenu. 

Osim posade zrakoplova, u avionu su bili kadeti Nacionalnog zrakoplovnog sveučilišta Harkov. RT navodi kako je u avionu bilo 28 ljudi, 7 vojnih časnika i 21 vojni kadet. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene