Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitne službe na terenu

Srušio se pješački most preko autoceste, najmanje četvero ozlijeđenih: Pod ruševinama zarobljen kamion i barem još jedno vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Washingtonu se u srijedu srušio pješački most preko autoceste 295, pao je na nekoliko vozila. Najmanje četiri osobe su ozlijeđene.

U srijedu se srušio pješački most preko autoceste 295 u Washingtonu. Najmanje su četiri osobe ozlijeđene.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

Za sada nema detalja zašto je došlo do urušavanja mosta, kao niti jesu li ozlijeđene osobe pješaci ili putnici u vozilima.

Dužnosnici iz DC Fire i EMS objavili su da se most srušio na Aveniji Kenilworth prije Polk Street NE. Četiri osobe prevezene su u bolnicu, ali nema informacija o tome da je itko zarobljen u razrušenim dijelovima mosta.

Srušio se na nekoliko vozila

Jedna strana mosta pala na autocestu 295 prema jugu, dok je dio mosta na sjevernoj strani uglavnom povezan s povišenom platformom. Dijelovi betona i metalni ostaci razbacani su na šest traka autoceste, a most se srušio na nekoliko vozila, piše WSVN.

Na mjestu događaja su stručne službe. Pokušavaju ublažiti istjecanje dizela iz kamiona koji je zarobljen ispod mosta. Osim kamiona, barem je još jedno vozilo zarobljeno pod srušenim mostom.

Gradska policijska uprava Washingtona u ranoj je fazi istrage uzroka kolapsa mosta, rekla je glasnogovornica odjela Alaina Gertz.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene