Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavili fotografije

Srpski carinici pronašli 14 migranata u kamionu s umjetnim gnojivom, neke od njih jedva izvukli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski carinici ponovno su pronašli migrante koji ilegalno pokušavaju proći Srbiju na putu prema Hrvatskoj ili Mađarskoj odnosno prema Europskoj uniji.

Carinici i policajci na graničnom prijelazu Preševo pronašli su u kamionu 14 migranata koji su ilegalno pokušali ući u Srbiju. Migranti su otkriveni na kontroli na ulazu u Srbiju, u kamionu mađarskih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 4 Sporna objava na Facebooku Nova meta Zorana Milanovića: Dnevnik Nove TV provjerio što o njegovim stavovima misle SDP i njegovi partneri Ilustracija Pritvoren uz kaznenu prijavu Stisnuli se! 21-godišnji Srbin u prtljažnik auta nagurao migrante, policija obavila detalje

Kamion je iz Grčke prema Beogradu prevozio umjetno gnojivo. Vozač kamiona, srpsko-mađarski državljanin, požalio se carinicima da mu se čini kako je u skladišnom prostoru kamiona čuo buku i glasove.

Carinici su plinskim detektorom izmjerili u prikolici kamiona povećanu koncentraciju ugljikovog dioksida iako je makedonska plomba na kamionu bila neoštećena. Nakon toga, otvorili su kamion i detaljno ga pregledali.

Između velikih vreća s umjetnim gnojivom skivalo se 11 mladića iz Afganistana. Nakon toga, još trojica migranata pronađena su skrivena u prostoru za prijevoz paleta. Policajci su ih, priopćeno je iz Uprave carine Srbije, jedva otamo izvukli.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene