Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sa psima tragačima

VIDEO I FOTO Srbijanska policija objavila video potrage za Matejem: Pretraživali Veliki ratni otok

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za nestalim 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem u Beogradu traje već gotovo mjesec dana. I dalje je misterij što se dogodilo te kobne večeri s 30. na 31. prosinca, a policija je objavila novi video potrage.

Srbijanska policija uz pomoć potražnih pasa posljednjih 48 sati pretraživala je Veliki ratni otok na ušću Save u Dunav i objavila video s terena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SASTANAK U BEOGRADU Hrvatska policija danas ponovo stiže u Srbiju zbog nestalog Mateja: "Nemam još dogovoren sastanak s njima" Slika nije dostupna neslužbene informacije Dopisivali su se do kobne večeri: Matej Periš je na putu za Beograd upoznao djevojku?

"Pripadnici više ispostava i uprava su u zadnjih 48 sati obavili veliku terensku potragu Velikog ratnog otoka u Beogradu paralelno s hotelom 'Jugoslavija' do 'Galijske bare'", objavio je srbijanski MUP.

U potragu su, uz pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, uključeni pripadnici Žandarmerije, kao i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, a preko Interpola obavještene su i policije zemalja u okruženju.

 

 

 

Matejev otac Nenad Periš uvjeren je da će pronaći sina, no kaže i kako je spreman na sve.

"Ja sam vjernik i ono što je Bog odlučio, neka tako bude. Teško mi je i teško mogu prihvatiti loš završetak, ali u tom smislu sam spreman. Molim Boga i nadam se da ću Mateja odvesti kući da sjedi pored mene u autu", rekao je u intervjuu za Prvu srpsku televiziju te kazao kako je glavno pitanje zašto je Matej izašao iz kluba u kojem je bio s prijateljima.

Periš je u utorak kazao i kako vjeruje samo službenim informacijama od policije nakon što su se u javnosti pojavile razne teorije o Metejevom nestanku.

Za sad je sigurno samo da je Matej bio u klubu Gotik iz kojeg je istrčao iz nepoznatih razloga. Poznato je kojim se ulicama kretao nakon izlaska iz kluba jer postoje snimke nadzornih kamera i rekonstruirana je ruta njegovog kretanja, no nejasno je što se dogodilo dalje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene