Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna snimka iz Doboja

"Igore, ti danas slaviš drugi rođendan": Siloviti sudar dvaju automobila, jedan za dlaku promašio pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatnu sreću imao je mladić iz Doboja koji se u nedjelju šetao Ulicom Nikole Tesle. Umalo je poginuo kad su se sudarila dva auta.

"Dečku sa snimke rekli su: 'Igore, danas slaviš drugi rođendan.' Stvarno je imao sreće", ispričao nam je freelance novinar Ljubinko Đurić, još pod dojmom nevjerojatne nesreće koja se dogodila ispred njegove kuće u Ulici Nikole Tesle u Doboju. 

Pročitajte i ovo Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Manja šteta FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Samo nekoliko sekundi dijelilo je pješaka koji se u nedjelju 15. prosinca šetao ulicom od vjerojatne smrti. Hodao je pločnikom kada je na cesti Ford pokušao preteći Golfa koji je skretao. Automobili su se sudarili, a zatim je svaki odletio na svoju stranu. Jedan od njih, prije nego što je udario parkirani Audi, prošao je tik uz pješaka. Udar je bio toliko jak da je automobil s parkirališta odletio na drugu stranu ceste. 

"U tom Focusu bilo je i dijete. Mislim da ih je parkirani Audi zaštitio od jačeg udara", rekao je Đurić, koji dodaje da tom ulicom i inače ljudi brzo voze te da je prije dvije godine gotovo na istom mjestu poginula žena. Portal Dobojskiinfo piše kako nitko nije teže ozlijeđen. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene