Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otežan život stanovništva

Zbog obilnog snijega u Teheranu zatvorene škole, poremećen zračni promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obilan snijeg na ulicama Teherana otežava svakodnevni život stanovnika u gradu, izvještavaju gradske vlasti. Snijeg je uzrokovao otežano prometovanje cestama, poremećen zračni promet, a zatvorene su i škole.

Snijeg je počeo padati u nedjelju rano ujutro i odmah poremetio prometovanje u glavnome iranskom gradu. Zbog obilnog snijega zatvorene su sve škole u glavnome gradu i u nekim okolnim pokrajinama.

Pročitajte i ovo HAK kamera Pripazite Snijeg i olujna bura stvaraju probleme u prometu: Zatvoreni dijelovi autoceste, magistrala... Stablo palo na automobil - 2 Jednima veselje, drugima muka Snježni problemi u metropoli - padale otežale grane, oštećen auto u centru, djeca nisu mogla do škole: "Ma neka ga, čeznuli smo za snijegom"

Snježne padaline poremetile su i zračni promet u međunarodnoj zračnoj luci Mehrabad blizu Teherana, gdje su do podneva gotovo svi letovi kasnili ili su bili otkazani.

"Znali smo da će u noći početi padati snijeg i da će se to odraziti na promet u gradu", rekao je u programu državne televizije šef prometne policije Teherana, Mohamadreza Mehmandar.

Kazao je i kako je zbog velike poledice na nekim cestama u sjevernom dijelu grada bilo mnogo prometnih nesreća te dodao kako je pomoć ipak stigla vrlo brzo.

Obilan snijeg na području Teherana i pokrajina na sjeveru zemlje nastavit će padati do ponedjeljka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene