Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mogući uzrok curenje plina

PANIKA U BUDIMPEŠTI Snažna eksplozija potresla središte grada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središtu Budimpešte u subotu u oko 11 sati navečer po lokalnom vremenu došlo je do snažne eksplozije, javlja RT. U gradu je nastala panika, a prema neslužbenim informacijama najmanje su dvije osobe ozlijeđene.

Vijest o eksploziji u središtu Budimpešte, na križanju kod Oktogona, brzo se proširila društvenim mrežama, a prema snimkama i fotografijama u samom gradu nastala je panika. 

Pročitajte i ovo Ruski napadi na Ukrajinu rat u Europi VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Sankt-Peterburgom, dvoje mrtvih u napadu dronom na Odesu: "Rusija se nastavlja boriti protiv civila" Tvrtka MB Namenska U Srbiji Eksplozija u vojnoj tvornici: Vidi se gusti crni dim, ozlijeđeni prevezeni u bolnicu

Prema neslužbenim informacijama, koje prenosi Hungarian Blikk daily, ozlijeđeno je najmanje dvoje ljudi, a najvjerojatnije se radi o policajcima koji su prevezeni u bolnicu.

Na mjestu događaja nalazi se velik broj policijskih vozila.

Do eksplozije je došlo u prizemlju trgovine. Vatrogasci su na mjestu događaja i pregledavaju zgradu. nema izvješća o eventualnom požaru nakon eksplozije.

I dok se uzrok eksplozije službeno još istražuje ljudi koji žive u blizini napustili su svoje zgrade, javlja HVG. Lokalni mediji izvijestili su kako je moguće da je eksploziju uzrokovalo curenje plina, a pozivaju se na neimenovani policijski izvor na mjestu događaja.

Očevici na društvenim mrežema javljaju kako su nakon eksplozije vidjeli ljude kako leže na zemlji, dok je na ulici nastala panika. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene