Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAJAVLJENE "ŠTRAJKAŠKE AKTIVNOSTI"

Putujete u Sloveniju početkom idućeg tjedna? Na prijelazima Macelj i Bregana moglo bi vas dočekati neugodno iznenađenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski policajci okupljeni u sindikat SPS žele upozoriti vladu na neispunjavanje dogovora o boljim plaćama i radnim uvjetima.

Sindikat slovenskih policajaca (SPS) u ponedjeljak će u razdoblju od 8 do 12 sati provoditi "štrajkaške aktivnosti" na dvama graničnim prijelazima, Gruškovje/Macelj i Obrežje/Bregana, potvrdio je u petak taj sindikat.

Pročitajte i ovo Osoblje Lufthanse ponovo u štrajku Nezadovoljni plaćom Novi štrajk osoblja poznate aviokompanije: Pripazite ako putujete U Njemačkoj počinje dvodnevni štrajk javnog prijevoza Trajat će dva dana Počeo štrajk javnog prijevoza u Njemačkoj: U nekim mjestima neće voziti ništa

Radi se o već najavljenom svojevrsnom bijelom štrajku kojim policajci žele upozoriti vladu na neispunjavanje dogovora o boljim plaćama i radnim uvjetima.

Kako je objavila televizijska postaja POP-TV, iz tog su sindikata poručili da su štrajkaške aktivnosti za sada usmjerene "samo protiv vlade", te da njima javnosti žele pokazati zašto je njihov štrajk upozorenja potreban.

Djelatnici policije i ministarstva unutarnjih poslova organizirani su u dva sindikata, no konkurentski Policijski sindikat Slovenije (PSS) objavio je da se ovom štrajku upozorenja neće pridružiti jer ocjenjuje da nema smisla prosvjedovati protiv vlade koja je dala ostavku, pa joj je time prestao mandat. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene