Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte snimku

Raskopali mu automobil i pronašli više od 30 kilograma heroina pa sve objavili: Droga putovala prema Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski carinici i policajci u srijedu navečer na graničnom prijelazu Gradina otkrili su više od 30 kilograma heroina koji je putovao prema Hrvatskoj.

Heroin je bio skriven u automobilu kojim je upravljao 44-godišnji Bugar. Carinicima je kazao da putuje u Hrvatsku gdje, kako je naveo, radi.

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Obuka za borbu protiv krijumčarenja - 2 NOVI ADUT Krijumčari sve domišljatiji! Carinici otkrili s čime se u posljednje vrijeme susreću

 

Uprava carine Srbije na svojem webu objavila je da je vozač prilikom pregleda bio vidno uznemiren i drhtao. Zbog toga su carinici automobil pregledali mobilnim skenerom. Uočene su nepravilnosti u konstrukciji automobila.

Detaljnim pregledom i raskopavanjem automobila otkriven je dodatni bunker napravljen iza zadnjeg branika u kojemu je otkrivena veća količina heroina. Droga je potom otkrivena i u bočnim stranicama prtljažnika, u desnom pragu, tapacirungu haube, ali i u podu ispod zadnjeg sjedišta.

Obavljen je priručni test na droge koji je pokazao da se radi o heroinu. Iz automobila je izvučeno 3,350 kg heroina zapakiranog u 57 paketa od po pola kilograma. Bugar je pritvoren.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene