Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Pogledajte snimku

Dječaku čije su suze dirnule cijeli svijet napokon osmijeh na licu: Omiljeni sportski klub ispunio mu želju i pozvao ga na utakmicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetogodišnjem dječaku iz Australije, čije su suze ganule svijet, ostvarila se želja da izađe na teren s australskom ragbi ekipom.

Quaden Bayles, devetogodišnji dječak iz Australije koji boluje od poremećaja rasta kosti, dirnuo je srca mnogih nakon što je njegova majka na društvenim mrežama objavila snimku na kojoj je dječak potresen i plače zbog zlostavljanja koje svakodnevno proživljava u školi. Snimka je postala viralna, a Quadenu su se zato javile brojne slavne osobe širom svijeta, uključujući i njegov omiljeni ragbi tim iz Australije.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Australski poučak Oni su odlučili podići minimalnu plaću: ''Želimo da ljudi zarađuju više''

Australski ragbijaši dječaku su odlučili ispuniti želju, pa je tako u subotu izašao s njima na teren i otvorio utakmicu, piše BBC. Quadenova majka rekla je da dječak oduvijek mašta o tome da bude zvijezda ragbi lige.

Držeći ruku kapetana momčadi Joela Thompsona, Quaden je ragbijaše izveo na teren uz glasno navijanje navijača, a zatim je pozirao s igračima, prije nego što je loptu predao sucu.

Dječakova majka Yarraka Bayles rekla je novinarima da je Quadenu ovo najbolji dan u životu. ''Najgori dan pretvorio se u najbolji dan njegova života'', rekla je.

Snimka uplakanog dječaka obišla je svijet i u nekoliko dana prikupila više od 20 milijuna pregleda, a nikoga nije ostavila ravnodušnim. Dječaku su tako poruke podrške slala brojna djeca diljem svijeta, a javili su mi se i mnoge zvijezde, poput Hugha Jackmana. Američki komičar Brad Williams pokrenuo je kampanju koja je prikupila više od 140.000 dolara kako bi Quaden i njegova obitelj mogli otići na odmor u Disneyland.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene