Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljene fotografije

PUTINOVA TAJNA OBITELJ Je li ovo dokaz da je ruski predsjednik oženjen i ima dva sina?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već dugo se šuška o vezi ruskog predsjednika Vladimira Putina i bivše gimnastičarke, 33-godišnje Aline Kabajeve.

Iako ni Vladimir Putin ni Alina Kabajeva nisu potvrdili svoju vezu, mediji nagađaju kako imaju dva sina.
Fotografije nastale u noći parlamentarnih izbora u Rusiji ponovo su pokrenula lavinu priča o njihovoj vezi. Je li se Putin u tajnosti oženio i jesu li dječaci njegovi sinovi?

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

Britanski tabloidi tvrde da jesu i da su Kabajeva i ruski predsjednik u braku. Ovu su priču objavili nakon što je Alina s dva dječaka snimljena na umjetničkom klizanju u moskovskoj Megasport Areni.

Fotografije su nastale u noći kada je je Putinova stranka Jedinstvena Rusija pobjedila na izborima za Dumu, piše Daily Mail. Britanski mediji prenose izjavu jednog od svjedoka koju su objavili ruski mediji, a u kojoj se tvrdi da je bivša gimnastičarka nosila vjenčani prsten koji je pokušala sakriti od kamera.

Vladimir Putin razveo se od supruge Ljudmile 2008. godine kada su i krenule glasine da su bivša gimnastičarka i ruski predsjednik u vezi.

New York Post je rpije nekoliko godina objavio priču da Putin i ''prva ljubavnica", kako mediji nazivaju Kabajevu, imaju sina i kćer.

Moskovsky Komsomolets piše da se ne može sa sigurnošću reći da su dječaci njezini sinovi jer je njezin privatan život strogo čuvana tajna u Rusiji. Prošle godine u svibnju pojavila su se i nagađanja da je Alina trudna, ali to nikada nije potvrđeno.

Fotografije Aline s dječacima možete pogledati na ovom linku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene