Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE SLUŽBE NA TERENU

VIDEO Pucnjava ispred šoping centra u Ljubljani: Ozlijeđene tri osobe, napadači u bijegu

Ispred šoping centra BTC City u Ljubljani došlo je do pucnjave.

Tri osobe ozlijeđene su u napadu u kojem je korišteno i vatreno oružje u petak oko 14 sati u Ljubljani, ispred popularnog trgovačkog centra BTC na prostoru tržnice. Na mjesto događaja odmah je došlo više policijskih vozila, a ranjeni - koji po prvim podacima nisu životno ugroženi - odvezeni su u bolnicu.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Ljubljani Grad bio u blokadi Strava u susjedstvu: Stižu detalji pucnjave u Ljubljani u kojoj su ubijene dvije osobe, počinitelj je imao i bombu?

Zaštitari iz obližnjih trgovina i očevici naveli su da je odjeknulo 8 do deset hitaca, pri čemu su ranjena dvojica muškaraca, dok je jedan dobio ozljede glave tupim predmetom. Svi su prisutni na tržnici nakon pucnjave bježali kao da je teroristički napad, a na tlu su ležala dvojica ranjenih, vučući od bolova, izjavila je za Slovenske novice jedna od svjedokinja događaja.

Napadači su navodno pobjegli u bijelom osobnom vozilu i još su u bijegu. "Intervencija i aktivnost policije te prikupljanje podataka na samom mjestu još su u tijeku", kazao je za medije glasnogovornik ljubljanske policije Tomaž Tomaževic.

Prema neslužbenim informacijama radi se o sukobu Roma

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene