Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva snažnija zimska oluja

Snijeg paralizirao grad, ali oni su to okrenuli u svoju korist: "Doznala sam da će se ovo održati i rekla - znate li što liječi mamurluk?"

Prva snažnija zimska oluja zahvatila je istočnu obalu SAD-a. Više od 20 centimetara snijega paraliziralo je glavni grad Washington.

Zatvorene su škole, u gradu su srušeni dalekovodi i drveće, a brojne institucije privremeno su otkazale svoje usluge. U najvećim zračnim lukama na istočnoj obali otkazane su stotine letova.

Više od 100.000 ljudi privremeno je bilo i bez struje. Ipak, stotine stanovnika Washingtona uživale su u snijegu - organizirali su masovno grudanje.

"Nismo ovo radili do sada, ali čuo sam na radiju da će se dogoditi i bili smo 20 minuta odavde, u Alexandriji i odlučio sam da idemo. Idemo to učiniti, idemo provjeriti, nikada nisam bio. Vidio sam da svaki put kada padne veliki snijeg oni ovo čine", rekao je Matt Pellerito, stanovnik Washingtona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna polomljena četiri stola VIDEO Cigareta joj spasila život: "Nisam praznovjerna, ali ovo nije samo puka sreća"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna oštećena i vozila FOTO/VIDEO Nevrijeme poharalo susjedstvo: Ledena kiša rušila stabla i stupove, parkovi zatvoreni zbog opasnosti

"Bila sam prilično uzbuđena zbog snijega. Volim hladnoću, imam prikladnu odjeću. Doznala sam u dva sata ujutro da će se ovo održati i rekla sam - znate li što liječi mamurluk? Dobro staro grudanje", komentriala je Bailey Chasser, stanovnica Washingtona.

 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene