Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GROZAN ZLOČIN

Strava u Srbiji: Pronađena obitelj Đokić - ubijeni su, spaljeni i bačeni u jamu. Nagađa se i što je bio motiv

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj Đokić iz Srbije za kojom se tragalo nekoliko dana pronađena je danas, a prema prvim informacijama, radi se o ubojstvu.

Tijela Gorana, Gordane i Lidije Đokić pronađena su danas spaljena i bačena u jamu koja je bila prekrivena daskama. Istragu je preuzelo Više javno tužiteljstvo u Nišu, javlja Nova.rs te dodaje kako su tijela, prema njihovom izvoru, identificirana po nakitu.

Pročitajte i ovo Danka Ilić svirepo ubojstvo Oglasio se otac ubijene Danke: "Jako nam je loše, čekamo..." Dina Ćevid i Josip Pavliček - 4 Kako će utvrditi uzrok smrti? Kriminalist o monstruoznom zločinu u Srbiji i je li bilo propusta policije: "Postoje indikatori..., a ubojice imaju svoj svijet"

Dva tijela bila su potpuno spaljena, dok je jednom tijelu spaljeno samo lice.

Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i kćer Lidija (25) Đokić posljednji put su viđeni 26. rujna u selu Žitkovac odakle su se svojim automobilom marke WV Passat crne boje uputili prema Aleksincu.

Pretpostavlja se da je motiv ubojstva pljačka jer je Goran u automobilu vozio velike količine novca. Kako piše Nova.rs, mijenjao je velike iznose novaca i napao ga je netko tko je bio upoznat s njegovim poslovanjem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene