Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZASTRAŠUJUĆA EKSPLOZIJA

U ruševinama spalionice otpada pronađena još tri tijela, dvije osobe još se smatraju nestalima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri tijela pronađena su u ruševinama spalionice otpada nakon eksplozije u utorak u Leverkusenu na zapadu Njemačke, objavili su u četvrtak policija i sudski istražitelji,čime je broj žrtava porastao na pet.

Tijela su pronađena kada su sudski istražitelji početi raditi na mjestu nesreće u kemijskom kompleksu industrijskog parka u Leverkusenu. Time se službeni broj žrtava popeo na pet jer su tijela dviju poginulih osoba pronađena nekoliko sati nakon eksplozije u utorak ujutro.

Pročitajte i ovo Studenti voze tramvaje u Nuernbergu - 2 Problem u Njemačkoj Zbog manjka radne snage, traže studente da voze tramvaje: ''Moramo istražiti sve mogućnosti'' Ilustracija od Australije Europska vojna sila nabavlja više od 100 oklopnih vozila

Dvije osobe još se smatraju nestalima, rekli su istražitelji. Već dan nakon eksplozije istražitelji su rekli da je malo nade da će pronaći preživjele na mjestu nesreće u kojoj je 31 osoba ozlijeđena.

Bila su potrebna dva dana da pristup zgarištu kompleksa postane siguran za istražitelje. U pratnji policije stigli su stručnjaci za okoliš i za kriminalitet. U istrazi će se koristiti i dronovi.

U srijedu je otvorena istraga za umorstvo iz nehaja. Policija dvoji u to da će biti moguć pristup svim dijelovima tvornice jer postoji opasnost od urušavanja struktura koje još stoje i od kontaminacije toksičnim kemikalijama.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene