Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bilo je tenzija

Otkrivaju se novi detalji o nestaloj influencerici Gabby Petito (22): Sporni su SMS-ovi, policija pretresla kuću osumnjičenog zaručnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve dok ne stignu nalazi obdukcije zakazane za utorak, FBI ne želi potvrditi pripadaju li ostaci pronađenog tijela u nacionalnom parku u Wyomingu nestaloj 22-godišnjakinji Gabby Petito.

Posljednjih dana policija je pretraživala kamp Spread Creek, gdje su Gabby Petit i njezin zaručnik Brian Laundrie parkirali svoj kamper tijekom boravka u Nacionalnom parku Grand Teton.

Naime, Petito nije viđena otkad se njezin zaručnik 1. rujna vratio kući s višemjesečnog izleta - bez nje. Njegova je obitelj policiji u petak rekla da ga nisu vidjeli tri dana. Policijski službenici Floride i agenti FBI-a proveli su vikend istražujući obližnje područje.

Laundriejevi roditelji, Christopher i Roberta, bili su u ponedjeljak ujutro izvan svoje kuće kako bi agenti mogli izvršiti pretres, rekao je za CNN službenik za informiranje North Port Joshua Taylor. Kasnije su ih vratili na ispitivanje.

Odvjetnik Laundriejeve obitelji Steven P. Bertolino rekao je da će u utorak održati i konferenciju za novinare, ali ju je kasnije otkazao jer je FBI zatražio da je ne održi.

Istražitelji su također nabavili nalog za pretragu tvrdog diska pronađenog u kombiju prošlog tjedna. Uz to, Petito je slala više SMS poruka svojoj majci u kojima se mogu iščitati tenzije između nje i zaručnika.

30. kolovoza poslana je poruka koja je glasila: "Nema signala u Yosemiteu", ali njezina obitelj sumnja da je to napisala, rekao je Richard Stafford, odvjetnik koji zastupa Josepha Petita i njezinu majku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ničeg se ne sjeća HGSS-ovci objavili detalje spašavanja misteriozne žene kojoj nitko ne zna identitet: "Prenoćila je na obali, iscrpljena i dezorijentirana..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna traga se za 99 ljudi Obitelj paragvajske prve dame nestala u urušavanju nebodera u Miamiju

Za pronalazak tijela zaslužan je bračni par YouTubera Jenn i Kyle Bethune, koji su pregledavajući videosnimku snimljenu na putovanju primijetili kombi Ford Transit s registarskim tablicama s Floride koji odgovara opisu kombija u kojem se vozila Gabby. Nakon toga su kontaktirali policiju koja se odmah dala u potragu i ove nedjelje u šumi su pronađeni ostaci tijela.

U međuvremenu su se pojavile i neke snimke na kojima se par svađa, a navodno je tada bila intervenirala i policija, koja se suočava i s prosvjedom dijela građana koji smatraju da nije dobro reagirala u cijelom slučaju.

Ove nedjelje u šumi Bridger-Teton pronađeni su ostaci tijela za koje se vjeruje da pripadaju nestaloj 22-godišnjakinji. No FBI ne želi ništa komentirati dok ne stignu nalazi obdukcije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene