Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivaju se po skloništima

VIDEO/FOTO Potresne scene iz Kijeva: Traju borbe za svaku ulicu, ljudi strahuju za vlastiti život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Borbe u Ukrajini traju i drugi dan ruske invazije. Mnogi stanovnici pokušavaju napustiti državu, a neki se skrivaju u skloništima.

Drugi je dan ruske invazije u Ukrajini i u toj se zemlji još uvijek odvijaju sukobi i čuju eksplozije. Mnogi su stanovnici Kijeva napustili glavni grad, a neki se skrivaju u skloništima. Jedno od tih skloništa je i podzemna željeznica.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin i savastopoljski upravitelj Mikhail Razvožajev Pogođeni ciljevi Ukrajina tvrdi da je u napadima pogodila ruske brodove, Rusi tvrde: "Samo su im oštećeni prozori" Vladimir Putin Procurio dokument Otkriveni Putinovi uvjeti za mir s Ukrajinom: "Želi je pretvoriti u kastriranu državu"

Između ruske i ukrajinske vojske vodi se žestoka bitka za glavni grad. Ukrajinske vlasti objavile su da jedan ruski avion srušen te da se potom zabio u stambenu zgradu u Kijevu.

Drugi dan rata počeo je ruskim bombardiranjem Kijeva te se od ranog jutra u glavnom gradu mogu čuti eksplozije.

Jučer je objavljen video u kojem se otac oprašta od svoje kćeri koja ulazi u autobus kako bi mogla biti evakuirana. On je odlučio ostati boriti se za Ukrajinu.


U Kijevu je jutros bio i reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo, koji se trenutačno nalazi na putu prema Poljskoj. >>Opširnije

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene