Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija pretražuje područje

Pomak u istrazi ubojstva Gabby Petito: Pored stvari njezina nestala zaručnika pronađeni ljudski ostatci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraga ubojstva mlade Amerikanke Gabby Petito, slučaj koji je već tjednima u središtu pozornosti američke javnosti, doživjela je u srijedu pomak pošto su u parku prirode na Floridi otkriveni ljudski ostaci i predmeti koji su pripadali njezinu zaručniku za kojim policija traga, prenose agencije.

"Predmeti povezani s istragom" o nestanku Briana Laundrieja pronađeni su u parku prirode Carltonu, blizu Sarasote, priopćila je u srijedu savezna policija u Tampi.

Tim istražitelja FBI-ja "pretražuje to područje", dodala je policija, prenosi AFP.

"Predmeti koji su pripadali Brianu pronađeni su" blizu staze kojom je prolazio, rekao je u priopćenju Steven Bertolino, odvjetnik obitelji Laundrie. Agencija Reuters objavila je da su u parku prirode pronađeni ljudski ostatci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mjesec dana od pronalaska tijela Okončana obdukcija: Otkriveno kako je ubijena 22-godišnja influencerica Gabby Petito

Gabby Petito koja je na društvenim mrežama pisala o svom putovanju američkim zapadom, nestala je u kolovozu dok je putovala sa zaručnikom Brianom Laundriejem, koji se sam vratio njihovoj kući na Floridi, što je potaknulo nagađanja o njegovoj ulozi u njezinu nestanku.

Tijelo 22-godišnjakinje na kraju je pronađeno blizu nacionalnog parka Grand Teton. Rezultat obdukcije pokazao je da je ugušena.

Brian Laundrie (23) koji je okvalificiran kao "osoba važna za istragu", u početku nije htio odgovarati na pitanja policije.

Na kraju je i on nestao i već se tjednima ne zna gdje je.

Optužen je za zlouporabu bankovne kartice i savezna policija je za njega izdala uhidbeni nalog.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene