Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potopljene čak i kuće

FOTO Pogledajte kako izgleda područje Sarajeva nakon velikih poplava: Aktiviralo se i klizište

Dva dana padala je kiša na području Sarajeva i napravila veliku štetu stanovnicima. Poplavljene su kuće, podrumi, stvaraju se odroni, a vatrogasci neumorno saniraju cijelo područje.

Područje Sarajeva zahvatile su velike poplave nakon dvodnevne kiše, koja nikako da prestane. Stradale su prometnice, kuće, dvorišta. Javni prijevoz nije u funkciji, vatrogasci imaju pune ruke posla, a stanovnici nabavljaju čak i čamce.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UZROK JOŠ NEPOZNAT Šokantni prizori iz Sarajeva: Požar progutao stambeni kompleks, ljudi ostali bez domova - "Invalid sam, izašao sam bez štaka, nisam stigao ništa pokupiti..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Već 50 intervencija VIDEO Pogledajte animaciju snažnih poplava na Mediteranu: Zatvaraju se škole, groblja i parkovi zbog oluje

Najgore je stanje u Hercegovačko-neretvanskom kantonu i Kantonu Sarajevo, a rijeka Tilava izlila se i poplavila oko 50 objekata u Donjem Kotorcu.

U mjestu Dragan selo aktiviralo se klizište uslijed bujičnih poplava. Dva automobila su zatrpana, a jedna kuća je ostala odsječena od naselja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene